2020-12-11 13:25:47• hírek • Szatmár.ro

Költségvetés-módosításról szavazott a Szatmár Megyei Tanács

Fotó: Szatmár Megyei Tanács Facebook-oldala
Fotó: Szatmár Megyei Tanács Facebook-oldala

"Továbbra is biztosítjuk az elindított beruházásokhoz szükséges anyagi támogatást, ugyanakkor a Szatmár Megyei Tanács alárendeltségébe tartozó intézményeknek működési költségét is" - írja a pénteken, online megszervezett tanácsüléssel kapcsolatban a megyei önkormányzat.

A Pataki Csaba tanácselnök által vezetett online tanácsülésen megszavazták Szatmár megye költségvetésének rektifikációját. Ennek értelmében a többnyire a kialakult járványhelyzet miatt bezárt oktatási intézmények számára elkülönített és fel nem használt programokból származó összegeket (Tej-kifli program, a megyei tanácsosok a gyermekvédelmi hálózat, valamint a fogyatékkal élő felnőttek segítő központokhoz csoportosították át. Ez mintegy 6 280 000 lejt jelent. 


A Lunaforrási sípálya munkálatainak befejezésére 1 034 000 lejt szavaztak meg, amelyet a Regionális Fejlesztési és Közigazgatási Minisztérium visszatérít, útjavításokra pedig további 266 000 lejt különítettek el a tanácsosok - derül ki a közösségi hálón közzétett bejegyzésből.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: